Recensies van lezers

Verschillende reacties op het boek
Lees recensies

'Affaires' in de pers

Lees verschillende artikelen
Lees meer

'Affaires'

Dé zinnenprikkelende debuutroman
Koop nu voor € 4,99 !

Coleta van Bekhoven

Lees meer over de auteur
Over de schrijfster

Recensies van het boek

Een greep uit de vele reacties van lezers

Anoniememien (Harderwijk)

Dit boek is een echte aanrader. Je blijft lezen en beleeft tijdens het lezen de emoties. Prachtig geschreven en beschreven. Zoals een affaire is -het heen en weer geslingerd worden tussen lust, liefde, onzekerheid en nog 1000 andere emoties- Het boek is vanuit puur gevoel en beleving geschreven, waardoor het je raakt. Ik vond het mooi om te lezen. Indrukwekkend en sommige (eigenlijk meerdere) punten zoooo vreselijk herkenbaar ;-)

Positiva (Oosterhout)

Bijzonder en mooi geschreven, openhartig, ontroerend en vanuit het hart. Best erotisch, maar niet vulgair, met een spanning waardoor je het graag snel wil uitlezen. Niet persé voor mensen die een affaire willen, maar het geeft inspiratie om te blijven spelen, óók in je bestaande relatie.

Tetraphilo (Oosterhout)

Het boek lijkt me te zijn geschreven vanuit een eigen wens van de schrijfster om een deels eigen ervaring en een maatschappelijk taboe bespreekbaar te maken. Ook om een stem te geven aan de vaak onbegrepen minnaars en minnaressen van "Affaires". Maar ik vond het boek vooral een openhartig verhaal, geschreven zonder gene over "het spel van de liefde", maar nooit vulgair. Het was soms erotisch, spannend, soms verdrietig maar vooral duidelijk dat een affaire niet alleen maar lust is, maar uiteindelijk ook hoofdzakelijk vol liefde is met dezelfde ups en downs als een regulier relatie. Chapeau ook voor de conclusie: In de liefde moet je altijd blijven spelen !!

AlbertScheer (Assen)

Passie krijgt in dit boek weer zijn oorspronkelijke betekenis. Vurige, heftige verlangens worden openhartig verwoord zoals je dat in dit genre mag verwachten. En bij passie hoort ook het lijden waardoor het boek een eigentijdse intensiteit haalt van Turks Fruit. Dat het deze keer door een vrouw is opgetekend die in de tweede helft van haar leven een inhaalslag maakt is baanbrekend en helpt velen die daar ook in verwikkeld zijn en er nooit over zullen praten.

ChantalvVugt ('s Gravenmoer)

Dit is echt zo'n boek waardoor je in de verleiding gebracht wordt om het spel van de liefde te spelen. Zoals de schrijfster ook zegt , ditt kan op allerlei manieren. Mooi geschreven roman , fijn om te lezen en geïnspireerd te raken.

NatasjaCou (Brabant)

Het beschrijft “de liefde”, de passie, het verlangen als een golf die komt en ja ook weer gaat! Je wordt meegevoerd in haar liefde met de passie, haar gevoel, liefde & ook haar verdriet.. mooi omschreven! Mooi golf...

JanpauldeBarbanson (Oosterhout)
Soepel geschreven, leest lekker weg en heeft een verrassend slot. Een mooi debuut voor deze schrijfster!

PatriciaHippeKapper (Raamsdonksveer)

Een heel mooie spannende ontroerende affaire , Je wil het boek niet wegleggen en het slurpt je in de beleving van deze onmogelijke (uiteindelijke) liefde, Diep respect om dit op papier te zetten en toch ook zo verdrietig ...